icon_meteo
ESTAT DE LES ESTACIONS

icons_pistes
ESTACIONS

icon_webcam
WEBCAMS

icon_situacio-2
SITUACIÓ

Youtube

Vols conèixer les nostres estacions?

icon_youtubeEntra al nostre canal de YOUTUBE

INSTAGRAM

  • 🎒 Preparats per aquest pont? Les estacions d'esquí nòrdic estaran obertes des de demà fins diumenge per a ús turístic: bar/restaurant i refugi.
☀️ La previsió és de bon temps, així que aprofiteu per a apropar-vos a passar el dia a la neu! ➡️ A les parts més altes de les estacions hi ha neu, que us permetrà fer alguna excursió, bpassejada amb raquetes o baixada amb trineus! 🏸 Les estacions d’Aransa, Lles i Tavascan tindran lloguer de raquetes obert.
🎿 I si no podeu esperar més per a calçar-vos els esquís, a Tuixent-La Vansa tenen obert per esquí i raquetes, tot i que amb alguna afectació als circuits de la part baixa. (Haureu de caminar 200m abans de posar-vos els esquís). #jofons #somdefons #somdenòrdic #esquídefons #esquínòrdic
  • 🌞 Davant les previsions d'una setmana anticiclònica, podeu continuar gaudint de la neu a @tuixentlavansa. 🍴 Per a ús turístic, @fontanera_guils i @santjoandelerm també tenen obert. #jofons #somdefons #somdenòrdic #esquídefons #esquínòrdic
  • 😊 Els qui heu passat per les estacions de @fontanera_guils, @llesestacio i @tuixentlavansa aquest cap de setmana segur que heu gaudit de la neu, ja sigui amb raquetes o esquiant! 
#jofons #somdefons #somdenòrdic #esquídefons #esquínòrdic

Segueix-nos!

FACEBOOK

logo_box