icon_meteo
ESTAT DE LES ESTACIONS

icons_pistes
ESTACIONS

icon_webcam
WEBCAMS

icon_situacio-2
SITUACIÓ

Youtube

Vols conèixer les nostres estacions?

icon_youtubeEntra al nostre canal de YOUTUBE

INSTAGRAM

  • 👌 Les estacions d'esquí nòrdic ja han començat amb els cursets d'esquí escolar. ⛄️ Tot i que hi ha poca neu, els nens i nenes s'ho passen d'allò més bé! #esquídefons #esquínòrdic #esquí #somdenòrdic #somdefons #jofons #pirineucatalà #diversió #fun #escoles #esquíescolar
  • 😔 Si, avui és un dia trist per l'esquí nòrdic. Ens ha deixat en Josep Giró. Lamentem la pèrdua d'un gran esquiador, company i amic i volem transmetre tot el nostre escalf als familiars i amics. 🎖Va participar en tres Campionats del Món d’esquí nòrdic (1982, 1985, 1987) i també en els Jocs Olímpics d’Hivern de Lake Placid (1980), Sarajevo (1984) i Calgary (1988), a més d'ésser quinze vegades campió d’Espanya, en diferents distàncies, així com guanyar diversos campionats de Catalunya. 🔙Volem compartir aquesta imatge de la seva participació als 15km dels Jocs Olímpics d'Hivern de Lake Placid, l'any 1980.
  • 👉🏼 Les estacions d’Aransa, Lles i Sant Joan de l’Erm ja estan innivant (produint neu) diferents espais per a la pràctica d’activitats!

Segueix-nos!

FACEBOOK

logo_box