TOT NORDIC


 

Gerent: Josep Martínez
Telèfon:  972.197.047

Web: www.guils.com/
Correu electrònic: fontanera@guils.com
Adreça: Ajuntament de Guils C/ Malet, 15 – 17528 – Guils de Cerdanya

Veieu mapa a google maps   

 
Estació de titularitat municipal de l’Ajuntament de Guils de Cerdanya, situada a la comarca de la Cerdanya i a 12km. de Puigcerdà. La seva situació geogràfica en un vessant d’influència atlàntica proporciona més temps d’innivació i la posiciona com a una àrea amb moltes possibilitats per als aficionats a l’esquí nòrdic.A l’entrada de Guils a mà dreta, hi ha una pista forestal asfaltada que condueix a les pistes d’esquí nòrdic “Guils Fontanera”, aquestes són un dels màxims atractius turístics del poble. Les pistes es desenvolupen al bell mig del bosc; hi ha serveis de lloguer d’esquí i raquetes, de monitors i de  bar-restaurant.
 
L’estació disposa d’una màquina llevaneus per mantenir la carretera d’accés en optimes condicions, tot i que es recomana portar sempre les cadenes al cotxe. En època hivernal la carretera es tanca, a l’alçada del poble de Guils, de les 17 h a 9h del matí.
 
Quan el centre està a ple rendiment ofereix al fondista fins a 45 Km de pistes de diferents nivells: 6 de verdes, 3 de blaves, 7 de vermelles i una de negra, totes intercomunicades, així l’esquiador pot triar el recorregut adequat al seu nivell amb uns traçats que combinen boscos de pi negre, prats i clarianes.
 
Així doncs, depenent del circuit que es triï, es podrà gaudir de magnífiques vistes a la Cerdanya i de la tranquil·litat del bosc. I per a aquells que busquin alternatives, tenim tres circuits de raquetes de 3,7 i 10km.El Bar Restaurant de l’estació és un lloc ideal per recuperar forces amb un bon àpat. En el menú podreu triar plats típics de Cerdanya (trinxat, peus de porc amb naps…), escudella, guisats, carn a la brasa… També hi ha un menú infantil pels nens fins a 12 anys. Obert tot l’any, excepte el mes de juny.
 
Previous Image
Next Image

 
 
 
CÀMPINGS
SANEJA
Càmping Pirineus www.stel.es 972.881.062
RESTAURANTS
GUILS
El Picarol 972.882.146
Pub Mas Soler (Ctra.Puigcerdà) 973.726.165
FONTANERA
Estació Esquí Nòrdic www.guils.cat 972.197.047
 

1 resposta
Arxius compartits a Box.net

Tot Nòrdic: Carrer Major, 8. 25700 - LA SEU D'URGELL. Tel: 973 351511. totnordic@catneu.net / www.totnordic.com